Velkommen til min personlige blog

Hej mit navn er Lars Troels. Jeg har længe haft en idé om at det kunne være fedt at have et sted at lufte mine tanker, og derfor er dette domæne så blevet mit. Jeg overvejede at starte på en gratis platform som fx blogger eller wordpress, men tænkte at det var bedre at committe mig selv til noget ved at have smidt penge efter det!

Jeg vil blogge om..

Alt muligt forskelligt. Jeg er en kæmpe nørd når det kommer til ting der hører elektronik kategorien, specifikt computer og spil, så der vil jeg nok skrive meget af mit indhold til. Jeg håber selvfølgelig på at indlæggene vil kunne bidrage med lidt indblik i hvem jeg er, men ofte vil det ofte bare blive en gang øregas om et eller andet total random. Derfor skal i ikke forvente at alt indhold her på bloggen vil være af top notch kvalitet… Men det er vel egentlig også ligemeget. Det er jo for mig selv jeg gør det her eller..?

Sponseret indhold…

Vi kommer nok ikke uden om at der vil være reklamer til stede her på bloggen, da jeg altid har haft en fantasi om at kunne tjene penge ved at have en blog. Derfor vil du fra tid til anden kunne finde reklamer rundt omkring, enten som google reklamer eller som sponseret indhold direkte i blogindlæggene. Så er det sagt 🙂

Anyway… Velkommen til og må jeg for en gangs skyld være vedholdende!