Fotografering

Denne artikel vil guide dig og forberede dig til fotografering fordi fotografering har og vil ændre sig, men kun i teknologi. Skønheden, konceptet, faget, effekter og vigtigst, holdning er stadig de samme.

 1. Ha’ den rette indstilling. For at være i stand til at gøre nogen form for fotografering, er du nødt til at være tålmodig og meget kreativ. Uden tålmodighed kan du ikke opnå det perfekte billede og uden kreativitet, vil du aldrig være i stand til at skyde det perfekte billede. Køn, religion og kulturer har ringe eller ingen effekt på resultaterne af fotografering.
 2. Forstå filosofien om fotografiet som kunstart. Før vi går videre, er det meget vigtigt for alle at forstå den grundlæggende idé og koncept for fotografering. Fotografi er ikke bare et emne, det er en kunst, som ikke har nogen grænser. Kameraet er en enhed, som kan fange skønheden i naturen, som omfatter alle, hvad vi ser. Fotografi ligger i os, ikke kameraet. Fotografier fanger øjeblikke, og det er fotografen, der giver værdi til billedet.
 3. Læs en bog. At læse en guide eller bog om fotografering vil forbedre din forståelse om fotografering og hjælpe dig enormt på dit arbejde. Læse en bog om vejledning kræves af ALLE, og det fordele kan kun ses efter at gøre. Dette er en meget nyttig og praktisk måde at gøre fotografering mere gavnlig og give mere udnyttelse af kreativitet.
 4. Beslut hvilken type fotografering du er mest interesseret i. Det er bedre at beslutte dit område af fotografering på forhånd. Eksempler på områder af fotografering er landskab, der beskæftiger sig med naturlige udsigter og dyreliv, der beskæftiger sig med fotografier af dyr i deres naturlige levesteder.
 5. Få et kamera. Det første skridt i begyndelsen af fotografering er at vælge kameraet som det er det mest afgørende redskab i fotografering, efter fotografen ham / hende selv. Digital “peg og skyd” kameraer er det bedste for begynder fotografering, fordi de har enklere kontrol end en SLR. Deres vedligeholdelse og omkostningerne er billigere end en SLR så godt. Simple digitale kameraer også give fotografen at frigøre kreativitet i ham eller hende. Men kameraer adskiller sig i flere måder og holde deres specifikationer på, er vigtigt. Den fælles forskel mellem modeller er sensorer: CCD (Charged Coupled Device] og CMOS [Complementry Metal Oxide Semiconductor] Mens CCD er billigere og lettere at lave og reparere, det er langsommere og bruger mere strøm Også, det har.. begrænsninger for ISO. på den anden side, CMOS er dyrere og mere kompliceret, men forbruger mindre energi og er hurtigere og mere kompatibel til ISO. En anden faktor, hvilken type kamera er i modellerne. Mens punkt og skyde kommer i forskellige størrelser og funktioner forholdet mellem kvalitet og funktioner vedligeholdes af prisen. de har faste linser og begrænsninger, herunder manglende evne til at klikke gennem glas, tab af dybde, telefocation, avancerede funktioner etc. En højere niveau kommer med mere dybde, holdbarhed og funktioner. Derefter kommer DSLR, som er et niveau under SLR og lidt billigere, men de er designet og i stand til at lade en professionel fotograf til at bruge det som en glimrende backup. SLR er øverst og give alt undtagen sejhed, som er en lejlighedskøb god nok.
 6. Overvej nøje dit budget og krav, før du køber ind for et kamera. Kameraet skal være værd at hvad du bruger. Det bør også være udstyret til den type fotografering du ønsker at gøre. Normale kameraer er ideelle til landskaber, mens der er særlige kameraer til ekstreme klimaforhold og vejrforhold, hvor normale digitale kameraer ville være ineffektiv.
 7. Forbered dig før du begynder. Før du hovedet ud i verden af fotografering, du behøver at gøre et par ting. Den første ting ville være at bemærke og beslutte, hvornår og hvor du vil gøre fotografering. Dette er vigtigt, fordi det ikke anbefales at bruge din tid med kameraet, mens du har et møde for at deltage, medmindre du har taget op fotografiet som et erhverv, snarere end en hobby. I disse perioder, når du planlægger at gøre kun fotografering, så prøv ikke at gøre noget andet og bruge al din og energi til fotografering.
 8. Den næste ting at gøre, er at føle kameraet. Læs manualen og derefter udforske hver eneste funktion før brug. Prøv også at se det arbejde, som andre fotografer og markere dine præferencer.
  Øvelse, øvelse, øvelse. Fotografi er bedst når du er færdig i en fredelig tilstand i sindet og altid forbedrer med praksis.
 9. Læs gennem fotografering magasiner, foldere, etc. og analysere billeder. Tænk på gode punkter og punkter til forbedringer. Dette vil hjælpe dig med at analysere dine egne fotos og vide, hvad der gør en god en.

Gå til forsiden